• Población

  • Ordenar

Arbucies

arbuciesArbúcies està situada en un entorn privilegiat, al costat del Parc Natural del Montseny i les Guilleries. A més de la natura té un patrimoni arquitectònic important amb el Castell de Montsoriu i l’església de Sant Pere Desplà com a elements destacats.

En el nucli urbà hi ha una oferta cultural considerable: el Museu Etnològic del Montseny La Gabella, la ruta de Santiago Rusiñol, les fonts de bomba, el passeig de la riera d’Arbúcies, el pou de l’Escultor i el safareig de Can Jombo són mostres d’un patrimoni cultural arrelat al territori.

Al llarg de l’any, Arbúcies és l’escenari de la Fira de l’Aigua i la Fira de la Tardor, a més d’esdeveniments musicals com la Festa del Flabiol i el festival de música independent popArb.

La Festa Major i Les Enramades són indiscutiblement les festes més estimades pels arbuciencs i les arbucienques. La festa de les Enramades té més de 500 anys d’història i al 1999 va ser declarada festa tradicional d’interès nacional. Durant el diumenge previ a la festa se celebra el concurs de catifes de flors naturals, que engalana els carrers de la vila davant la presència de moltes persones vingudes d’arreu de Catalunya.

Más información de Arbucies en : http://www.arbucies.cat/